OMNILUX

Det engelska företaget Phototherapeutics är pionjärer när det gäller att utveckla ljusbehandlingar för godartade hudförändringar. Behandlingarna har i ca tio år genomförts i samarbete med några stora engelska sjukhus. Resultaten visade att också huden runt det behandlade området blev både slätare och fastare. Patienterna upplevde en stor förändring i spänst samt reducering av fina linjer och rynkor. 

Denna revolutionerande behandling har sedan vidareutvecklats för den estetiskt medicinska branschen. Behandlingen kallas Omnilux Revive. Den baseras på ett rent, smalbandigt rött ljus, säkrare än vanligt dagsljus, eftersom alla UV-strålar och infraröda strålar har filtrerats bort. 

Idag erbjuder Omnilux effektiva och skonsamma lösningar för läkare, hudspecialister och hudterapeuter som arbetar med medicinska eller kosmetiska behandlingar.

Det livgivande solljuset - biostimulation

Vi blir alla påverkade av ljus, tänk själv hur bra man mår en varm och solig dag jämfört med kalla vinterkvällar.

Ljusterapi är en ny och intressant behandling när det gäller att föryngra vår hud, en metod som involverar kroppens egna celler. 

I årtusenden har det varit känt att ljus påverkar både vår kropp och vår mentala hälsa. Man har hittat medicinska protokoll från antikens Grekland, 1500 år f. Kr, som beskriver ljuset läkande egenskaper.

Omnilux Revive

- föryngrar trött hud 

Omnilux Revive är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer). Omnilux Revive föryngrar hudens celler och struktur. En revolution inom ljus-terapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande.

Hur fungerar den?

Omnilux förstärker kroppens egna försvar mot åldrande. Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildning. Förbättrar även genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen. 

Är det säkert?

Omnilux ljuset är helt säkert och skonsamt mot din hud. Den har inga skadliga UVA eller UVB strålar. Behandlingen upplevs avslappnande och energigivande. 

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Det finns idag många metoder och produkter där målet är att föryngra hudens struktur, t ex Botoxinjektioner, microdermabrasion, kemisk peeling.

Till skillnad från dessa är Omnilux Revive en smärtfri och naturlig ljus-behandlingsmetod som utan kirurgiska ingrepp ger resultat. Omnilux Revive passar män och kvinnor i alla åldrar. 

Varför välja Omnilux Revive?

• Säker behandling

• Ej laser/IPL

• Ingen återhämtningstid

• Ej tidskrävande

• Inga bieffekter, irritationer eller smärta

• Påskyndar hudens naturliga läknings-process

• Enkelt och behagligt

• Kombinerade, skräddarsydda behandlingar för dina behov